top of page

MALIN NORHEIM

Jeg har undervist yoga siden 2014, og da undervist på flere ulike yogastudioer i Oslo. I tillegg har jeg ledet workshops både på Puro yoga, Oslo yoga og for studenter ved Norges Idrettshøgskole. Når jeg flyttet til Hvaler startet jeg mitt eget yogastudio for å etablere et godt samhold i yogakulturen her på Hvaler. Din kropp, ditt utgangspunkt er noe jeg ønsker å innlemme i alle yogaklassene mine: alle kan komme! I yogaklassene mine vil du erfare at det fysiske perspektivet, så vel som det filosofiske og mentale aspektet av yoga, har en verdifull plass.  

Jeg er utdannet idrettslærer, med master i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole i 2013. Etter at jeg var ferdig med utdannelsen min, ble jeg for første gang introdusert for Jivamukti yoga, og jeg forelsket meg umiddelbart. Yogalæreren min Karina Eline Kibsgaard har siden den første timen vært som en inspirerende mentor for meg. 

I 2014 reiste jeg til det vakre paradiset Blue Spirit i Costa Rica for å ta min 300+ timers Jivamukti yoga lærerutdannelse. Mine hovedlærere er Sharon Gannon, David Life, Yogeswari Asahar, Jules Febre, Jeffrey Cohen og Karine Eline Kibsgaard. 

I 2015 gjennomførte jeg min 95 timers utdannelse i gravid- og barselyoga hos Belly and Baby i Oslo. Hovedlærerne var Caiila Hoff og Anniken Binz. 

Jeg flyttet fra Storbyen Oslo, hvor yogasamfunnet var rikt og mangfoldig, til Hvaler, hvor det ikke fantes et eneste yogastudio. Dette ville jeg gjøre noe med. Siden Sølvi Palesa Guldbrandsen allerede har opplevd økt interesse på sine yogakurs her på Hvaler, har jeg skikkelig troa på at dette kan vokse og bli bra. 

Mer om Humle Yoga kan du lese her

bottom of page