top of page
Ingenting å booke for øyeblikket

NYTTÅRSYOGA

Få den beste starten på året med ein kraftfull og energigivande workshop med Malin frå Humle yoga. Teamet for workshopen e å føla flyt (vinyasa) og prøva ut ulike måta å stå opp ner på. Du er varmt velkommen. For alle deko som har gått på dei tre fyste basic workshoppane, so vil detta vera den fjerde og siste i rekko. Du må ikkje ha gått på dei foregående for å bli me på denna, her e alle velkomne.

 

Malin eig og driv yogastudioet Humle Yoga på Hvaler. Ho har undervist yoga sidan 2014, og har undervist og leda workshops på fleire ulike yogastudio i Oslo. I yogaklassane hennar vil du erfare at det fysiske perspektivet, så vel som det filosofiske og mentale aspektet av yoga, har ein meiningsfull plass. Malin har utdanna seg med 300+ timar i Jivamukti yoga, er gravid- og barselyogalærar, i tillegg har ho ei mastergrad som idrettspedagog frå Norges idrettshøgskule.

PÅMELDING

For påmelding, send mail eller sms til: humleyoga@gmail.com // 920 36 896

Bindande påmelding med betaling før workshoppen begynner (dette grunna ventelister dei forrige workshoppane og dei som verkelig vil skal få sin plass).

bottom of page