Ingenting å booke for øyeblikket

NYTTÅRSYOGA

Få den beste starten på året med ein kraftfull og energigivande workshop med Malin frå Humle yoga. Teamet for workshopen e å føla flyt (vinyasa) og prøva ut ulike måta å stå opp ner på. Du er varmt velkommen. For alle deko som har gått på dei tre fyste basic workshoppane, so vil detta vera den fjerde og siste i rekko. Du må ikkje ha gått på dei foregående for å bli me på denna, her e alle velkomne.

 

Malin eig og driv yogastudioet Humle Yoga på Hvaler. Ho har undervist yoga sidan 2014, og har undervist og leda workshops på fleire ulike yogastudio i Oslo. I yogaklassane hennar vil du erfare at det fysiske perspektivet, så vel som det filosofiske og mentale aspektet av yoga, har ein meiningsfull plass. Malin har utdanna seg med 300+ timar i Jivamukti yoga, er gravid- og barselyogalærar, i tillegg har ho ei mastergrad som idrettspedagog frå Norges idrettshøgskule.

PÅMELDING

For påmelding, send mail eller sms til: humleyoga@gmail.com // 920 36 896

Bindande påmelding med betaling før workshoppen begynner (dette grunna ventelister dei forrige workshoppane og dei som verkelig vil skal få sin plass).

Humlegården 11

Skjelsbu

1684 Vesterøy

Telefon: 920 36 896

Mail: humleyoga@gmail.com

For english information, please contact me by mail

Foto: Ane Larsen

 Webdesign: Ane Larsen

Logo: Camilla Storheil