top of page

Bygdeyoga har blitt hett!

Bygdafolket i Norheimsund har endelig forstått at yoga ikkje berre høyre byen te. Yogalærar som eg eg, meine jo at uansett kor ein bur, so har ein godt av å gå på ei yogamatta. Alle har fordel me å møta seg sjøl, pusta, svetta, le og kosa seg. Og ikkje minst la tankekjøret og alle gjere oppgåvene stå litt på vent.


Eg har tenkt på å få i gang ein Jivamukti yoga workshop i Norheimsund sia eg va ferdig utdanna i 2014, men da har berre blitt me tanken. Men no, endelig, fekk eg fingen ut.


Påsken 2018 sko ve året. Da va ei nytilflytta yogini i Norheimsund, so gjekk på timane mine i Oslo, so hooka meg me Devika på Studio Fjordyoga. Me da initiativet blei denna workshoppen satt opp på timeplanen min. Takk Julie.


Og for ein entusiasme! Alle plassane blei booka fortløpande, og folk virka generelt gira på å få prøva ut Jivamukti yoga. Da har heilt klart skjedd nåke me miljøet for yoga i Norheimsund. Eller kanskje på bygda generelt. Eg høyrte iallfall aldri snakk om nåke yoga då eg budde her.Glødande yogadeltakara forlot Studio Fjordyoga me masse positiv energi. Positiv energi dei delte me kvarandre. Heilt magisk å vitna te, og ve ein del av. Tusen takk te alle som kom. No glede eg meg te tirsdag, då ska eg undervisa ein 90 minutters klasse på Hardanger trening. So visst du gjekk glipp av denna WS, og kjenne at du e nyfiken, so kom!

312 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jivakarina

Commentaires

Les commentaires n'ont pas pu être chargés.
Il semble qu'un problème technique est survenu. Veuillez essayer de vous reconnecter ou d'actualiser la page.
bottom of page