top of page

Det viktigste yoga har lært meg

Oppdatert: 22. mai 2018

- Hva er det viktigste jeg har lært av yoga?

Tre viktige ting; 1)aksept 2)toleranse 3)åpenhet.


Aksept -

Gjennom yoga, praksis og studier, har jeg lært meg og lettere akseptere hvem jeg er, hvor jeg er, mine forutsetninger og muligheter. Dette har vært helt avgjørende for hva jeg tenker om meg selv og hvordan jeg føler meg. Hva jeg tenker om og hvordan jeg oppfatter og omgås andre. Ut fra hva jeg har erfart, er denne formen for aksept helt avgjørende for at jeg skal kunne klare å være et godt menneske, mot meg selv og andre. Det har også lært og gitt meg en mer realistisk forståelse og respekt for 'godt nok'. Vi kan bare gjøre så godt vi kan med det vi har, her og nå. Jeg mener at perfeksjon er en illusjon. Hvis alle hadde fokusert mer på 'så godt vi kan' hver enkelt av oss, uten og dømme eller 'være bedre enn', tror jeg vi kunne endret og utrettet store, flotte ting sammen.


Toleranse -

Jeg trenger ikke at alle andre skal være enige eller bekrefte mitt syn på verden. Faktisk, liker jeg veldig godt og lytte og diskutere nye perspektiv, så lenge vi kan være enige om at vi ikke blir enig. Jeg tror ikke på 'en virkelighet' men at vi må tolerere og klare og leve med hverandre på tross av ulike syn og oppfatninger.


Åpenhet -

Jeg er ikke redd for det som er ukjent eller kan virke fremmed lengre, og når jeg ikke lar meg fange av frykt kommer nysgjerrigheten frem. Jeg kan dermed leke, utforske og oppdage livet på nytt gjennom vitenskap, spiritualitet, åndelighet, guddommelighet, menneskelighet og natur.


Med dette vil jeg anbefale alle til og komme og prøve yoga. Hva tror du kan bli de tre viktigste erfaringene eller lærdommen du vil finne?


Håper vi sees på workshop til helgen hos fineste Malin og Humle Yoga <3

Foto: Northern Bohemian

Håper vi sees på workshop til helgen hos fineste Malin og Humle Yoga <3

Søndag 27. mai 12.00 - 16.00 https://www.humleyoga.no/workshops


Karina :)

221 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Jivakarina

Comments


bottom of page