top of page

Det viktigste yoga har lært meg

Oppdatert: 22. mai 2018

- Hva er det viktigste jeg har lært av yoga?

Tre viktige ting; 1)aksept 2)toleranse 3)åpenhet.


Aksept -

Gjennom yoga, praksis og studier, har jeg lært meg og lettere akseptere hvem jeg er, hvor jeg er, mine forutsetninger og muligheter. Dette har vært helt avgjørende for hva jeg tenker om meg selv og hvordan jeg føler meg. Hva jeg tenker om og hvordan jeg oppfatter og omgås andre. Ut fra hva jeg har erfart, er denne formen for aksept helt avgjørende for at jeg skal kunne klare å være et godt menneske, mot meg selv og andre. Det har også lært og gitt meg en mer realistisk forståelse og respekt for 'godt nok'. Vi kan bare gjøre så godt vi kan med det vi har, her og nå. Jeg mener at perfeksjon er en illusjon. Hvis alle hadde fokusert mer på 'så godt vi kan' hver enkelt av oss, uten og dømme eller 'være bedre enn', tror jeg vi kunne endret og utrettet store, flotte ting sammen.