top of page

Himmelsk velvære

Oppdatert: 12. sep. 2018


Eg har utenom da normala god luktesans. Spør dei som kjenne meg. Kjenne eg lukten av ein spesifikk body butter kan eg for eksempel bli tatt rett tebake te ein opplevelse i Peru. Eg smurte nemlig kroppen min me papaya body butter når eg va på flyplassen der. Detta va ein digresjon.Lukten på Indigo velvære hadde eg aldri kjent før. Da va fyste gongen eg va her. Lukt kan bety mykje for stemningen for sånne som meg. Her lukta da nydelig, og stemningen va derette. Indigo velvære ska ve himmelsk velvære. Eg følte eg va i himmelen onda heila oppholdet.


Eg fekk steinmassasje med reiki. Kroppen og sinnet elska da, kroppen blei tyngre og tyngre, sinnet lettare og lettare. Eg følte meg so samla, avslappa og fresh.Eg fekk gavekort på indigo velvære av svigers te 30 års dagen min. Kjære Hilde og Jarle, te 31 års dagen min ønske eg meg og gavekort på indigo velvære. Da e den perfekte bursdagsgåvo spør du meg.
147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Angst

Devikalove

Commentaires


bottom of page