top of page

Humlekroken – Humle yoga studio på nett

Eg veit ikkje heilt kor tid eg fekk ideen om å laga nettyoga, men i dag blei Humlekroken – Humle yoga studio på nett, lansert. Da starta me ein tanke, og plutselig va da virkelighet. Sånn e da ofta her i gården. Da e egentlig ikkje lov å skryta øve seg sjøl, men fuck janteloven. I dag e eg litt stolt øve egen innsats da sista året.


Foto: Ane Larsen

Men da ska ve sagt at denna gjennomkjøringskrafte kjeme av fleire grunna. Eine grunnen e trulig at eg blir ganske gira når eg fyst får nåko fø meg. Men ein an grunn e at eg har heilt utrulig hjelpsomme, positive og støttande folk rundt meg.


Ane e definitivt ei stjerna i denna businessen. Ho har laga den superfina nettyoga sio. For ett geni. Takk, takk, takk Ane. Takk for at du e so interessert i å løfta Humle yoga te nye høgda. Og for at du tar alle utfordringa på strak arm, og ikkje minst for at du e so tolmodig me meg. Eg lære masse av deg!


Jento bak @fotografanelarsen

I tillegg ve eg sei takk te Henning. Fordi han har lært meg opp i videofilming og videoredigering. I dag har han kjøpt ny PC og, har nemlig vore litt frustrasjon rundt ein gammal og treg PC på kontoret dei siste vekene. Og so Camilla då, vetlasysto, so har hjelpt meg me å filma dei små filmsnuttane om månedens fokus. Når eg va sjølkritisk og usikker på ka eg sko sei, so tok ho frå meg manus og sa «Detta kan du, berre sei da du pleie å sei på timane dine». Ho tok då vekk dei usanne og strenge tankane inne i håve mitt, og eg sa meg nøgd me fysta forsøk. Da e veldig, veldig fint å ha sånne fine folk rundt seg, og eg tar da ikkje for gitt. Takknemlig!


No håpe eg at de som går fast på timane her på humle yoga kan ha glede av å bruka Humlekroken. Men eg håpe so absolutt at da e nåken andre der ute som og ve veme. Tanken e at de kan praktisera yoga so mange gonga som de ve i veko, og eg veit sjøl at da e heilt supert å bruka nettyoga på ferie, på hytto eller når du har da for travelt te å komma deg ut av huset.


Eg ska ikkje sei alt for mykje om ka type yoga du finne på Humlekroken (detta står da nemlig meir om på heimasio), men eg ve nevna at kvar måne kjeme eg te å legga ut månedens jivamukti yoga åpen klasse. Da innebære ein liten film der eg snakke om månedens tema og synge månedens chant, i tillegg te ein yogaklasse på ca 1 tiime og 15 minutt. Sjekk da ut då vel ;)


Foto: Jivamukti yoga NYC

622 visninger3 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

3 Comments


Du har valgt noen gode bilder til bloggen din, men det er ingen grense for perfeksjon. Jeg anbefaler deg å lese bloggen min, hvoretter du kan forbedre innholdet ditt. lykke til! https://fixthephoto.com/blog/photography-tips/

Like

Humle yoga
Humle yoga
Mar 02, 2019

Enig vennen♡

Like

Ane Larsen
Ane Larsen
Mar 01, 2019

Dette er så gøy! Gleder meg til fortsettelsen!!

Like
bottom of page