top of page
basic.jpg

5. og 6./01/19

10:00 - 13:00

WORKSHOP

MALIN NORHEIM 

Kom på denne workshopen for å lære deg hensiktsmessig og god teknikk i dei mest sentrale yogastillingane som er i alle dei ulike klassane på timeplanen på Humle yoga.

 

På lørdagen skal me djupdykke inn i dei ståande stillingane, samt hofteåpnera og foroverbøyande stillingar. På søndagen jobbar me vidare, men då med fokus på bakoverbøyingar, opp-ned stillingar og me skal utforske vinyasa (pust i sammenheng med bevegelse) prinsippet. I tillegg vil de I løpet av helga få prøve ut pusteøvelser, chanting (synging) og få et lite innblikk i yogafilosofi.

 

Denne workshopen egnar seg for både nybegynnar og dei som har praktisert yoga før. Det er alltid ein god idé å jobbe me teknikken sin, slik at ein forhindrar skadar, og får endå bedre utbytte av praksisen sin. Eg anbefalar å få med seg begge dagane, men dersom du berre kan den eine dagen kan du sjølvsagt få vere med dersom det ikkje fyller seg opp med deltakera som ønsker å gå begge dagane. Ta kontakt med meg dersom dette er ynskjeleg, eller visst du har andre spørsmål. Nb! Begrensa med plassar.

 

FULLBOOKA.  

FULLBOOKA
Pris: 900kr*
* Earlybird pris: Visst du booka din plass før 20.desember 2018 får du det for 799kr.

**Har du medlemskap på Humle yoga for vinter/vår 2019 får du ytterligare 10%


For påmelding, fyll ut skjemaet under, eller send mail eller sms til humleyoga@gmail.com /

920 36 896. Skriv då ditt navn og di e-postadresse.

Fyll ut skjemaet for påmelding

Informasjon om betaling vil bli sendt på mail

Takk! Melding er sendt.

bottom of page