top of page
Ingenting å booke for øyeblikket

Yin Yoga på Humle Yoga

Søndag 19.01.20  //  19.00 - 21.30

Pris 450,-  

YIN workshoppene med Maria har etterhvert blitt tradisjon på Humle Yoga. Søndag 19.januar er hun tilbake, og du får mulighet til å starte året med himmelsk hvile hvor vi synker inn i den nærende yinenergien- og magien på nytt. 

Julen er forbi og vi er over i det nye året. På vinterstid er yin på sitt høyeste, og behovet for å vende blikket innover stort. Med lange myke strekk som holdes over lengre tid, rommer Yin yoga naturlige elementer av stillhet, meditasjon og kontemplasjon. Workshoppen vil gi gode muligheter til å synke inn i dette, og samtidig mulighet for å sette en intensjon for hva du ønsker å bringe med deg inn i det nye året.

Yin yoga vektlegger ro og tilstedeværelse og virker mykgjørende på kropp og sinn. Stillingene er rettet mot bindevevet, og støtter deg i å gi slipp på spenninger, kroppslig, emosjonelt og mentalt. Søndagsklassen vil bestå av en rekke hvilende yinyoga stillinger, noen pusteøvelser og myk tilstedeværende flyt mellom stillingene.

Yin yoga handler og om å være tilstede i det som oppstår, i kroppen og i livet. Praksisen styrker din evne til å puste, holde rom for og nøytralt observere alt det som lever i deg, og gi slipp. 

Unn deg selv eller en du er glad i, en frist og inspirerende start på det nye året. Workshoppen støttes av Marias lette, støttende berøring og eteriske oljer. Egenomsorg og luksus til deg, på starten av det nye året. 

"Lukk øynene. Åpne det andre" 

- Trygve Skaug 

Har du problemer med påmelding, ta kontakt via mail eller telefon:

humleyoga@gmail.com  //  920 36 896

9

bottom of page