top of page

Fantastiske fotograf-Ane


Svigerinno mi, Ane Larsen, har laga heimasio mi. Eg har komt med ønske og innspel, men ho har tatt hovedansvaret og laga alt i min stil. Da e då eg forstår at me har fått nåken år på baken sammen, og at ho e god på å lesa meg.


Ho forstår meg, veit ka eg synst e vakkert, og ikkje minst, veit korleis ho ska få meg te å slappa av og føla meg vel foran kameraet. Ikkje veit eg korleis ho gjer da, men da e vertfall aldri kleint å bli tatt bilde av ho. Ho e steinflink!No har ho starta ein egen liten business, nåke eg meine e på høg tid. Ho har nemlig dei siste årene stilt opp som fotograf for alle mulige av både mine og egne kjente. Me all denna erfaringe i erme, kan ho no stolt tilby fotografering, grafiske design, og laga heimesider.


Ette lanseringe av mi heimesia, e da fleire som har kontakta ho. Da e stas, både for meg og ho. Visst du skulle trenga hjelp te nåke av da overnevnte, so ikkje nøl me å ta kontakt me ho. Du kan og følga da nydeliga arbeidet hennas på Instagram (fotografanelarsen) og Facebook (Ane Larsen – foto og grafisk design).


I skrivande stond veit ho ingenting om detta blogginnlegget, og kjenne eg ho rett synst ho sikkert da e ganske flaut at eg skrive et blogginnlegg om ho. Men ho fortjene litt skryt. Ho e et multitalent av dei sjeldne. Synge nydelig, legge golv som ein mann, sette opp hår som om ho va frisør (gjorde håret mitt når eg gifta meg), e flink me ungar (verdens beste tante Ane), e flink me dyr osv. De skjønne poenget. Eg e veldig takknemlig for vårt samarbeid, og veit ikkje ka eg skulle gjort uten. Takk, takk, takk!198 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page