top of page

Gladmelding! Ekstra kveldskurs i Jivamukti yoga basic e satt opp :)

Oppdatert: 12. sep. 2018

Henning, mannen min, spurte meg før me lanserte nettsio, kor mange eg va fornøgd me at meldte seg på kurs. Eg sa full shala (rom kor ein praktisere yoga). Han sa eg kanskje måtte rekna me at da ville ta litt tid å bygga opp fulle kurs. Eg va enig.Når da kom inn påmeldinga te kursene her på Humle yoga kjente eg at lykkerusen var stor. Hvaler/Fredrikstad folket e nyskjerrige på ka Jivamukti yoga e. Eg elska nyskjerrige folk. Nyskjerrige folk e ofta åpne, åpne for å prøva ut nye ting. Da e positivt for livet.


For dei fleste her i området e Jivamukti yoga nytt. Eg har et stort ønske om at dei som ikkje fekk plass på basic kveldskurset på tirsdagen, ska få mulighet på onsdagen. Derfor har eg satt opp et ekstra kveldskurs som begynne 4. april. E du nyskjerrig? Og/eller åpen? Då trur eg detta kan ve nåko for deg!
I tillegg har eg fått forespørsel om å halda barselyoga kurs. So kjære barselkvinna. Ta med deg babyen din og kom te Humle yoga onsdaga klokko 10.00-11.10. Kurset starte opp 4.april. Da e ein kjempefin anledning te å møta andre nybakte mødre, i tillegg te at du får trent skrotten. Topp stemning!


Visst du kjenne no at du ska gå fø nåko av detta, so gå inn på www.humleyoga.no/pamelding og meld deg på.

305 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Yoga mann

bottom of page